AA4A - pedicure, reiki, sportmassage, voetzone massage, hot stone massage

 

aa4a - amazing advice for all. pedicure, reiki, sportmassage, voetzone massage, hot stone massage

 

Bel voor een afspraak: 06-50542699 |  info@aa4a.nl

sportmassage - AA4A
ProVoet
Almer

 

Ontspanningsmassag, Sportmassage, Aquamassage.

 

 

 

Ontspanningsmassage

Een heerlijke massage om even alle stress van alledag achter u te laten en u te onthaasten op de massagetafel. Terwijl u zich ontspant, masseert de sportmasseur alle spanning uit bijvoorbeeld uw nek, schouders en rug. Een moment voor uzelf en voor uw spieren. Een regelmatige massage zorgt ervoor dat uw spieren soepeler worden. Helpt ook RSI klachten te voorkomen.

 

 

Een sportmassage is gericht op het onderhouden van de conditie van uw spieren. Door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage is het mogelijk afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren en voedingsstoffen toe te laten, wat een sneller herstel mogelijk maakt. Of je nu sport op recreatief niveau of hoog niveau. en heerlijke massage om even alle stress van alledag achter u te laten en u te onthaasten op de massagetafel, terwijl u zich ontspant masseert de sportmasseur alle spanning uit bijvoorbeeld uw nek, schouders en rug. Een moment voor uzelf en voor uw spieren. Een regelmatige massage zorgt ervoor dat uw spieren soepeler worden, helpt ook RSI klachten te voorkomen.

Ook als u klaar bent met de behandelingen bij de fysiotherapeut, maar nog niet om uw sport uit te oefenen? Laat u verder begeleiden door een sportmasseur. Wellicht is het mogelijk te trainen om de blessure heen om zo verdere degradatie van uw omliggend spierweefsel tijdens deze herstel periode te voorkomen en beter voorbereid weer aan uw eerste training of wedstrijd te beginnen.

 

NB: Sportmassage en ontspanningsmassage hebben niets te maken met erotiek en sex.

Mocht u erotische- of sexmassage willen hoeft u mij niet te bellen.

 

 

AQUAMAmassage

Hierbij worden massage handgrepen toegediend terwijl u op een kussen gevuld met water ligt. De warmte van het kussen in combinatie met massage zorgt voor een extra goede doorbloeding van o.a. huid, pezen, gewrichtskapsels en spieren.

 

AQAMAmassage kan o.a. toegepast worden om het volgende te bereiken:

lokale spierontspanning/ algehele ontspanning

vergroten van doorbloeding van geblesseerde spieren en pezen, waardoor sneller herstel

soepelheid bevorderen van gewrichtskapsels waardoor verbetering van bewegings-mogelijkheid van het gewricht.