AA4A - pedicure, reiki, sportmassage, voetzone massage, hot stone massage

 

aa4a - pedicure praktijk in Almere - amazing advice for all. pedicure, reiki, sportmassage, voetzone massage, hot stone massage

 

Bel voor een afspraak: 06-50542699 |  info@aa4a.nl

pedicure - AA4A
ProVoet
Almer

 

Wat houdt een pedicure behandeling in bij pedicure praktijk AA4A in Almere?

 

 

Eigenlijk alles waar u last van hebt. Allereerst de nagels knippen en verzorgen maar ook het  verwijderen van eelt, eeltpitten, ingroeiende nagels en dikke nagels.
Ik ben gespecialiseerd in de diabetische-en de reumatische voet.

 

Wie diabetes heeft, kan met late complicaties te maken krijgen, zoals beschadigingen van het zenuwstelsel en/of aantasting van de bloedvaten. Dit kan leiden tot een verminderd gevoel in de voeten, waardoor u pijn of warmte minder of in het geheel niet meer voelt. Hierdoor is er een grotere kans op infecties of wondjes van de voeten. Omdat de genezing van wondjes vaak moeizamer verloopt, is er kans op complicaties, de diabetische voet genoemd. Het is dan ook verstandig uw voeten dagelijks te controleren en te laten verzorgen door een voetverzorger met de aantekening “diabetische voet “.Eigenlijk alles waar u last van hebt. Allereerst de nagels knippen en verzorgen maar ook het  verwijderen van eelt, eeltpitten, ingroeiende nagels en dikke nagels. Ik ben gespecialiseerd in de diabetische-en de reumatische voet.

 

Mensen met reuma ontdekken hoe belangrijk hun voeten zijn: 70-80% krijgt voetklachten. Door de ziekte krijgen de voeten
vaak een andere vorm, ‘normale’schoenen passen niet meer en het lopen doet pijn. Het is dan ook van groot belang dat juist veel aandacht wordt besteed aan de verzorging van deze voeten, om complicaties in de vorm van wondjes, vergroeiingen of ontstekingen te voorkomen. Het is dan ook verstandig uw voeten dagelijks te controleren en te laten verzorgen door een voetverzorger met de aantekening “reumatische voet “. Bovendien sluit ik de behandeling altijd af met een kleine voetmassage behandeling.

 

 

Spa pedicure

Is een heerlijk verwenprogramma. Uw nagels worden verzorgt, u krijgt een heerlijk voetbad en een scrub voor u benen.
Afsluitend met een voet/beenmassage en mooi gelakte nagels. Echt verwennerij. Dit kan u apart maar ook in combinatie met een pedicure behandeling doen.