AA4A - pedicure, reiki, sportmassage, voetzone massage, hot stone massage

 

aa4a - amazing advice for all. pedicure, reiki, sportmassage, voetzone massage, hot stone massage

 

Bel voor een afspraak: 06-50542699 |  info@aa4a.nl

hotstone-massage - AA4A
ProVoet
Almer

 

Hot Stone massage.

 

 

 

Deze massagevorm is afkomstig van de Indianen. Verwarmde lavastenen worden daarbij gebruikt om het lichaam te masseren. Deze stenen houden de warmte lang vast en hebben daardoor een gunstige uitwerking bij chronische pijn in de nek en rug, en helpt bij ontspannen. De Hot stone massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. 

 

 

De stenen zijn gemaakt van basalt die zeer rijk zijn aan ijzer en magnesium. Hierdoor kunnen ze warmte zeer goed opslaan, vasthouden en geleidelijk weer afgeven.
De stenen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van vorm, gewicht, warmtegeleiding en energieniveau, de stenen zijn licht, zacht (zo voelen ze aan) en heerlijk warm.Deze massagevorm is afkomstig van de Indianen. Verwarmde lavastenen worden daarbij gebruikt om het lichaam te masseren. Deze stenen houden de warmte lang vast en hebben daardoor een gunstige uitwerking bij chronische pijn in de nek en rug, en helpt bij ontspannen. De Hot stone massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn.

 

De behandeling: De stenen worden opgewarmd (met een heater) met een ideale temperatuur van 45-50 graden. Het lichaam wordt ingesmeerd met olie, zodat de stenen goed glijden tijdens het masseren. Door de combinatie van warmte en beweging komt de werking van de massage dieper in de spieren, het ontgift, het voert afvalstoffen af en stimuleert tevens de orgaanfuncties en brengt het lichaam weer in balans. Het heeft een diep ontspannende werking. Nadat de warme stenen op uw lichaam zijn gelegd, wordt u verder gemasseerd met de handen en olie.

 

  • Erg geschikt voor mensen die last hebben van:
  • spier en/of zenuwpijnen, (fybromyalgie)
  • stress, een burn out
  • gewrichtsproblemen
  • slechte doorbloeding/kouwelijk
  • rug- en/of nekklachten
  • mensen die zich wat zwak voelen
  • algemene moeheid

 

Maar zeker ook gewoon voor mensen die gewoon hun lichaam eens willen vertroetelen en relaxen.